ALMAR

N SE UCH NJV-19 Pelsklings Almar

(Magleddies Mostawesome x Dijontoma's Bandida)

Født: 16.06.2018

Høyde: 50 cm

Vekt: 20 kg

HD: B

AD: 0

Øyne: FRI (01.09.2021)

vWD: N/N 

Locus A: ay/at
Locus B: B/B

Locus D (dilute): D/D

COI: 0,4%

Ingen vaksinereaksjon

Utstilling i Sverige:

Svensk Utstillingschampion

1 x Nordic CERT

BIG4

Utstilling i Norge:

Norsk Utstillingschampion
Norsk Juniorvinner 2019

BIG3

Klubbmeritter:

NPK Årets Junior Hann 2019
NPK Juniorvinner 2019
NPK BIS Junior 2019
NPK Beste Hode 2019

Almar er kennelens førstefødte valp og en veldig spesiell hund for oss. En ordentlig blid og glad gutt, som ser lyst på det meste!

Han er også en veldig kjærlig type, som legger mye innsats og intensitet i sine kjærtegn; vi pleier å si at han koser som en brøyteplog.

Almar er en aktiv gutt, som liker å være med der det skjer. Han er samarbeidsvillig og elsker å få oppgaver og lære nye ting.

Det morsomste han vet er å få bruke nesen og han trenes først og fremst i blodspor. Han trimmer gjerne foran både sykkel og spark, en flott aktivitet for samarbeid og fysisk fostring.

Han har ellers hatt en fin start på sin utstillingskarriere;

Stor-CERT'et tok han på selveste NPK-spesialen, 11 mnd. gammel, på sin aller første helg i ringen. Her endte han dagen som BIS junior, og fikk dessuten prisen for beste hode i rasen.
13 mnd gammel ble han for første gang stilt i Sverige, der ble han tildelt både svensk og nordic CERT, BIR og ble deretter plassert som BIG4 i en stor gruppe. 
Almar ble fullcertet i Norge 14 mnd gammel, denne dagen ble han også BIR og plasserte seg til slutt som BIG3 i grupperingen.

Han deltok i juniorklassen for siste gang, på Skandinavias største hundemesse Dogs4All. Her ble han Norsk Juniorvinner -19, og fikk dermed sin første offisielle tittel.

Til tross for få arrangementer i 2020 oppnådde han sitt norske og svenske utstillingschampionat som 2-åring. Vi er veldig stolte av den snille og flotte gutten vår!

I utgangspunktet hadde vi ingen planer om å beholde hannhund hjemme. Men til tross for forespørsler fra fjern og nær, ble det tidlig klart at Almar var en "keeper".

Det valget er vi veldig fornøyde med å ha tatt, og vi ville aldri vært "koseplogen" vår foruten!

STAMTAVLE:

Skjermbilde 2018-01-23 kl. 23.23.02.png